tisdag 17 september 2013

17 september ... Ja ha ..

Då har jag hantverkare här i dag igen ..
NU är det fönstertvättare här .. JAg klagade ju på fönstren .. 
SÅ det kom en tjej från Nyköpings Hem och kollade ..
Så i dag är det ett par killar här och tvättar fönstren

Förut i veckan ... denna vecka har ju bara börjat .. men i går skulle elen till Diskmaskinen kopplas in  .. men han var sjuk  .. så det blir en annan dag ..
Förra veckan var elkillen här .. så nu kan jag tvätta .. det var viktigare än disken ..
Så har FIXARMALTE varit här ett par gånger och hjälpt mig med att sätta upp lampor och hyllor mm .. dom kommer på fredag igen ...
Fixarmalte är en eller två killar som jobbar genom kommun .. och hjälper äldre med diverse små saker som dom inte kan fixa själva  .. JAG KAN .. men inte KROPPEN



Hösten kommer med stormsteg .. Björkarna fäller sina blad .. på baksidan av huset är det höststädning .. det har det varit över en vecka nu ..
I går var jag till HÖRCENTRALEN .. fick nya hörapparater för en vecka sedan .. men fel på den ena .. så jag får använda dom gamla nån vecka till .. tur jag fick behålla dom .. för jag skulle testa dom nya en dryg månad .. sen ska dom andra åter ... Tiden då jag var där .. på klockan ..

När jag kom hem därifrån i går  .. Parkerar cykeln .. då ser jag dessa svampar .. på gräsmattan ..

Mitt balkongljus har fått flyttat in tillfälligt  ..  för luktan var så  ful .. målat den en gång förut.. DEN är sju år.. förra gången sprayade jag den .. nu målade jag med riktig färg.. .. DEN ska målas en gång till .. SNE ska  ljuset få komma ut..  NU har jag tak över balkongen .. det fanns ju inte på min förra balkong ..

Tomaterna mogna sakta nu .. men det finns några kvar .. få se om dom mognar innan det blir för kallt ..  trevligt med min blomhörna ...

Det var lite ljust på himlen en stund i morse ..

Tittar ner i listen neranför balkongen .. någon kastat ner  några tageteslommor där..  VARFÖR läggar man dom inte i sina sopor.. man ska väl inte kasta ut det utanför..

JAG har fått pippi på att rita hjärtan .. sedan började jag göra små gummor av hjärtana ..

DETTA är på en balkong några portar bortifrån där jag bor.. UNDRAR vad det är..

NU fryser jag .. för det är öppna fönster.. fönstertvättarna håller på i vardagsrummet.. där jag har datorn nu ..
SÅ hej svejs för i dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar