fredag 20 september 2013

20 september

DAGEN började soligt .. men kyligt  .. bara 10,1 grade klockan 08,15 .. då jag steg upp i dag ..

Fortfarande en del kvar att göra .. att flytta tar både tid och kraft ...
I dag kom FIXARMALTE och hjälpte mig sätta upp lite hyllor och kapade några bänkskivor..


Nyckelskåpet kom på plats i dag
Liksom minidammsugaren .. mitt bästa hjälpmedel ..

Bänkskivan kapades och kom på plats .. jag ska bara måla kanten lite..

Hyllorna i grovköket kom också på plats .. DÄR ska jag ha min balkongpelargoner .. över vintern .. få se om dom klarar sig .. måste ju testa ..

Hyllan i köket .. bredvid städskåpet .. nu behöver inte handduken hänga på dörrhandtaget .. BARA jag får ner dörrarna i förrådet .. OM jag får det nån gång.. INGET svar när jag ringde i dag  .. och inte kommer jag in där dom säger att mitt förråd ska vara .. MEN vill inte gå till 31-an när jag bor i 35-an .. GÅTT villse där en gång.. det räcker .. då var det fel på dörren.. så då kom jag in .. men inte i dag när jag testade .. nåt fel är det ..

HYLLA har jag skrivit.. det är ju krokar ..

NÄR jag torkat lite borrspån och fixat lite tog jag en handlarrunda .. först till COOP FORUM .. men dom hade inte det jag skulle ha .. eller så gick jag fel bland alla deras montrar .. oj  vad mycket nytt det är man ska lära sig .. MEN jag gick till ICA .. bara en bit därifrån .. HITTA det jag sökte .. delvis .. och en del annat också .. lite mat .. det var en  present jag var ute efter .. 
SOM sagt .. delvis så fann jag det jag sökte ..
SVAMPARNA var där jag tog en liten vilopaus .. med mina kassar ..
Min fot och mina kassar .. VID nästa vilopaus .. straxt innan jag ska över gatan .. så mötte jag en bekant  .. så det blev en vilopaus och en pratstund ..

NÄSTA vilopaus är här .. sitter på en parkbänk .. Kan gå upp här om jag vill  .. då kammer jag fram på framsidan av huset .. men jag går för det mesta ut bakvägen .. går utmed huset en bit till mitten ungefär .. då är jag hemma .. TAR hissen från bottenvåningen upp till PLAN 2 ...

När jag var hemma tog jag en macka och fika .. på mackan blev det SKAGENRÖRA som jag köpten en liten burk .. handlade även  en grön bakform .. en springform .. KUL med lite nya färger .. denna är ett nummer mindre än den jag har förut .. som ibland är för stor ..
NU efter en stund började jag sortera alal garnen som låg i en stor svart sopsäck ivägen i garderoben ...

Garneran är i baxkarna nu .. en del är i en garderob i hallen .. det sorterade jag en dag förut ..

HÄR i bokhyllan i vardagsrummet hamnade en del av backarna ..

LIKSOM alla elkablar skarvsladdar och olika andra elsaker  .. I den fina burken är det värmeljus .. dom hamnade där vid flytten .. och kom på att det var ju en bra förvaring för dessa ..
KANSKE att den kommer upp på hyllan .. det har jag inte bestämt än ..
Två gamla drickabackar får också  härbergera lite garner .. så filtervadden där bredvid..

NU är det mesta ordnat här hemma .. SOVRUMMET ska fixas till .. SAKERNA står delvis där dom ska vara .. jag ska fixa en ny madrass som ska kläs till sänggavel .. så ska några hyllor sättas på plats och lite lampor ska också skruvas upp .. men det tar jag senare .. nu ska jag  ta det lite lungt och hämta andan lite .. sen så ska sovrummet få sitt  ..

DET VAR Dagens  arbete .. både av mig och dessa trevliga killar från FIXARMALTE .. inte kostar det något heller ... DOM är suveräna  ..
NU är klockan 16,00 denna fredag ..  HA DET SÅ BRA ..



HEJ SVEJS

    

2 kommentarer:

  1. Vad mycket du hunnit göra. Skönt att få upp grejor som man måste ha till annat.

    Blomman ska jag behålla, den hör till headern. Det var inte den jag menade utan ett inlägg.
    Bra att de där fixarna finns, här heter den något annat minns inte vad har inte haft hjälp ännu därifrån.

    Ha en fin helg

    Kram

    SvaraRadera
  2. JA HA.. så jag fattade fel .. JO.. nu börjar det ordna sig riktigt bra .. bara jag får ett förråd snart .. så jag får ner dörrarna .. SOM är i vägen ..
    HA DET ME

    SvaraRadera