onsdag 7 augusti 2013

Mera flyttbestyr.. och annat

MERA flyttbestyr..
 
  KOPIERAT detta från min ICAKURINENBLOGG ..
FICK IN DET ..  men får inte det som jag vill .. men det får vara så här nu ...
 JAG blir så less på att dom inte kan fixa till sidan ..

BARA jag fick reda på exakt när jag får flytta in ..
 I går städade jag ur städskåpet ..  allt är rent och fint där ..  Så packat en del ..  kartonger lite här och där .. mest överallt .. är det kartonger ..

VARDAGSRUMMET .. fullt med kartonger ..

KONTORET .. fullt där också ..
ALLT SOM VAR I SKÅP förut .. ÄR JU I KARTONGER UTANFÖR SKÅPEN NU .. så det är lite SNITSLAD bana här hemma ..  SÅ på måndag kommer FIXARMALTE och hjälper mig ta ner LAMPOR och lite hyllor..
DÅ blir det  karonger med taklamporna .. HYLLORNA.. vet jag inte var jag ska ställa .. den ena är 1½ meter.. den andra drygt metern .. 
JA JA.. så det är .. men ska bli skönt när det är klart.. och jag får lite lägre hyra .. så jag kan göra nåt annat än bara äta och sova .. som det varit den sista tiden.. eller åren ..
Så måste man vara lite social också .. så först pratade jag i telefonen en lång stund med min namne .. Så en stund till min granne som bröt armen för en vecka sedan nu.. gick med lite sopor åt henne.. INTE lätt när hon går med käpp .. denna för övrigt pigga 86-åriga dam .. 
Men hon är sur .. för att hon inte kan simma  .. det gör hon tre ggr i veckan annars ..
SÅ en sväng till KARIN .. för vår SNACKSTUND .. lite glesare blir det nu i flyttröran .. men försöker att gå dit ofta som jag brukar .. men ibland tar tröttheten över och jag somnar .. helt enkelt ifrån  dagen några timmar ibland ..  KÄNNER av min FIBROMYALGI  .. så jag tar det lungt .. men .. småplockar  en hel del här hemma ..
I GÅR när jag var ute .. så gick jag över gården .. där KARIN bor.. den vägen som dom går till CYKELRUMMET där deras rulatorer står ..
DÅ SÅG JAG TVÅ fina RÖNNAR som blommar så fint NU ..
DOM står bredvid varandra .. men olika färg har dom .. men så fina


JA det får räcka så här i dag .. lite trött .. vaknade före tuppen i dag ..
KLockan är nu 08,10 .. då brukar jag inte vara uppe .. .. så då satte jag mig här en stund innan det blir frukost .. tidningen har jag redan läst ..
HEJ SVEJS go vänner ......

2 kommentarer:

  1. Oj vilket flyttstök, men antar att det känns skönt att ha god tid på sig så du slipper stressa de sista dagarna.

    Ha det bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA med min fibro måste det ta lite tid .. Ska bli skönt när jag kommer på plats.. MEn då är jag utan datorn i 10 dagar ungefär.. från den 1 september.. 10 dagar tar datorflytten .. MEn det får väl gå.. få se om jag kommer in den 30 auguste eller får vänta till den 2 sept..

      Radera