söndag 26 juli 2015

Söndag ...

Jag virkar mina kattmöss .. löser korsord .. eller bara slöar ..
DAGARNA går .. vännen varit här en vecka nu .. MEN i dag är han på väg mot Norrköping .. sedan ska han med barn o barnbarn till ÖLAND ..

SOPOR blir det .. i massor .. Tog den rundan innan jag tog en sväng till ICA .. mest bara för att lösa in en dubbeltriss .. det blev två nya andra lotter .. då blev det ingen vinst .. Gick in i butiken och handlade lite ..
FÄRSKA APRIKOSER ... MUMS så goda dom var .. så en "matlåda" av DAFGÅRDs .. måste ju ha lite mat .. både dom och jag måste ju leva ..
Var hem .. sedan tog jag en promenad runt husen häromkring .. MÅSTE ju röra på mig .. ..
ÄN är måsungarna kvar nere på kullen som är borta vid dom andra portarna en bit från min ....
PROVADE att filma lite .. med MOBILKAMERAN .. har ju bara den just nu att fota med .. då MIN KAMERA är inlämnad för reparation .. nåt med skärmen eller linsen . VILL INTE HA GRÅA FLÄCKAR på mina kort ..
INTE alltid det går att beskära .. så det försvinner ...
GICK inte att ladda upp filmsnutten här .. det blir stillbilder på balkongen och mina pelargoner ...

DEN ena blomhörnan ..

DEN andra lådan i andra blomhörnan .. MEN jag är inte nöjd med ATT TA BILDER MED MOBILEN .. men ändå bättre än inget alls ..
så liten blir bilden med thumbnail .. en mapp som blir i mobilen .. vet inte vad den är bra till .. den är ju så liten .. men här går det väl ok .. dom andra måste beskäras eller minskas ner .. MINSKAR hellre ner dom är denna lilla Thumbnailbild ..
MEN Kameran kommer väl åter .. eller så blir det en ny .. HAR jag tur blir det en ny för 100:- .. genom Trygghetsförsäkringen som jag har på denna kamera .. OM dom inte säger att det är självförvållat .. OCH hur kan det vara det i så fall .. TROR inte på det .. NU FÅR JAG BARA VÄNTA OCH SE .. hur det blir med det .. oavsett hur .. så får jag väl köpa en ny kamera i så fall .. FÖR fota med mobilen .. icke sa nicke.. det duger KNAPPT i nödfall
DÄR vill jag ha bra zoom .. den är för dålig i mobilen ..
den jag har nu på kameran är 12 x zoom .. JA JA så är det ..
DET var dagens lilla funderingar om allt som händer i mitt dagliga liv
HEJ SVEJS ........ den var alltid laddad ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar