onsdag 29 juli 2015

Onsdag 29/7

Träffade den söta katten i går i grannhuset ..
En bekant som skaffat en ny söt  pälsling .. den är ju bara så söööööööt ..
Jag hade med mig mina virkade möss i väskan  .. ifallatt .. jag skulle se dom där ute ..
MEN SE nu hade jag ringt en annan bekant .. så nu visste jag i vilken port jag skulle gå in och PORTKODEN hade jag också fått .. men se .. dom var ute på en träningsrunda .. SÅ kissen fick testa en av mössen .. Och så träffade jag en annan bekant som bor i nästa port där ..
INTE träffat honom på länge  .. trevligt att ses var det .. så blev det en sväng till ICA då i går.. efter att städtjejen gått hem  ..
DET var lite intresse i musen  .. men busken där dom var .. den intresserade mera  .. just då ..... pratade lite med dom alla .. så till Ica .. dit jag skulle gå  .. men lämnade mössen först ..
två fick den att leka med  ..


Vem är sötast ............ katten eller musen


 KATTEN såklart  ... men oj .. vassa klor har den lilla .. för se kattungar dom har vassa klor   .. jag har lovat att klippa dom en dag .. ta bort den vassa spetsen ..
för innekatter behöver inte ha vassa klor.. .................................  ...  ...
JA HA  så ringde dom från ELGIGANTEN i dag  .. kameran blir dyr att laga
NÄSTAN så jag kan köpa en ny istället .. få se vad försäkringen säger .. MEN SE dom hade stängt i dag och i morgon  .. så jag får återkomma på fredag och prata med dom ..
INNAN det blir lagning eller en ny kamera ..

Här är den nästan ny .......... för 4 år sedan ...

DET blir inte så många kort med mobilen .. gillar inte att ta kort med den .. men bättre än inget alls .. FUCHSIAN   på balkongen den blommar för fullt nu  .. och även allt annat där...

AMPELSKÄRA .. heter denna växt  ..
DET får vara bra för i dag  ..
HEJ SVEJS ..

2 kommentarer:

  1. Det får bli en kommentar här också. Vilken som är sötast? Jag tycker de är lika söta bägge. Och fina blommor. Jag använder mest Iphonen att foto med för den har jag alltid med. Men tar kameran med när dte är något särskilt att fota. Ha det bra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. MIN smartfone är en DORO Liberty android .. den tar inte lika bra bilder som en Iphone .. man måste gå ganska nära .. då funkar det skapligt .. jag har eller hade 12 x zoom på kameran .. för att jag fotar en del småkryp .. mm ... MEn få se hur det blir nu.. efter lagningen elelr om jag får ta ut en ny .. HA DET

      Radera