söndag 22 mars 2015

Sorg och lite annat

Torsdagen var trevlig em..

.. då var det årsmöte i föreningen .. fika .. samtal .. röstning .. och lite annat.. som är på sådana kvällar eller eftermidagar som det var denna gång ...

Fredagen .. skulle det bli bilresa till KATRINEHOLM .. först ringde jag ögonkliniken .. ville få en tidigare tid .. men det blev inte så för den läkaren är inte där alla dagar i veckan.. JA JA.. trist .. och jag blev lite ledsen för att jag skulle behöva vänta nästan en månad med mitt struliga öga .. MEN bara att vänta.. ska köpa andra dröppar för mina torra ögon .. det var ändå ett vettigt svar .. när jag frågade om det..

SÅ skulle vi åka .. regnet bara öste ner .. min syster ringde och frågade när vi skulle komma .. sa det .. att vi hade tänkt åka till zopbutiken först .. då berättade hon.. att den personen vi bla skulle besöka .. han fanns inte mer.. SÅ då blev det tårar i massor.. han hade gått bort bara någon vecka innan .. SÅ JOBBIGT .. men jag sa .. VI ÅKER ÄNDÅ .. jag ville prata med personalen.. en av dom.. som jag hade haft kontakt med förut .. vi hade varit mycket tillsammans när jag jobbad i fd sambons zoobutik.. Så vi var ju fd kollegor .. Så jobbigt det blev.. men när vi kom dit.. efter besöket hos min syster.. vi vände på besöken.. blev det trevligt prat om det som hänt ...
Blev mat och HUNDKELANDE hos min syster.. först

LILLA KICKAN är ju så söt .. 4½ månader TOY-PUDEL..

SÅ blev det dags att åka till ZOOBUTIKEN via ICA där på samma
parkering och köpa ett par blombuketter ..

DET blev en våt avvinkning .. och rastning av Kickan samtidigt ...

HEMVÄGEN blev via Björkvik och en avstickare till Kila KYRKA och några kollande av gravar och tände ljus

zoobutiken .. där blev det inga kort .. det blev så mycket annat prat om det som hänt .. så många trevliga resor den mannen och jag och min fd sambo hade gjort till olika mässor ..
FÖR alltid när vi skulle på mässor då .. åkte vi ofta via Katrineholm.. så åkte han med oss .. elelr han kom till Nyköping .. och åkte med oss därifrån .. MEN det är 10 år sedan nu .. men så många trevliga resor det varit..   vi sålde ju butiken  för 12 år sedan  .. och det är snart 9 år sedan min sambo gick bort  .. för er som missat det .. min sambo var penionär  men så kom detta pulsåderbrock och satte på för hans liv..  ..

DETTA är vid infarten .. ja nästan till Karineholm ..

EN av min systers alla fina tavlor som hon målar ..

SÅ kom vi då hem .. tog lite fika och en smörgås.. pratade om dagen .. det känndes skönt att vi åkte och att jag fick ta mitt avsked på mitt vis i zoobutiken .. begravningen hade varit dagen innan ..

han hade gått bort lite tidigare än vad min syster sa.. men det gör inget.. hade tur att annonsen var i tidningen som min syster hade .. så jag fick klippa ut den .. VILA I FRID gamle man .. han blev nästan 79 år .. så han jobbade övertid  .. men han ägde ju butiken ..

VILA I FRID .............

Så blev det lördag .. det hade snöat på natten .. NEJ sa vi ..
men det blev ändå en trevlig resa men kylig..

FY ATTAN vad kallt det var vid FEMÖRE hamnen .. en båt lastades av eller på ..
det blev vi oskra på ..

VI gick en sväng .. men den blev kortare än vi hade tänkt.. för oj vad det blåste kallt..

MEN där var det skönt vid väggen .. vännen skulle kälsa på en bekant .. bara sambon hemma.. frun var på en resa .. kissen var sur sa mannen .. för att matte var borta ... och när jag kom för nära fräste han åt mig.. så det var bara att backa.. som kattmänniska visste jag att han inte ville prata med mig.. vid ett sommarstugeområde .. men permanäntbostäder där området börjar

SÅ hem och fixade mat .. sedan trevlig tv-kväll .. så var den helgen över för denna gång .. .
VAD nu då tänker ni .. det var ju lördag ..

SANT .. det blev frukost med vännen.. sedan hade han eget äventyr .. han skulle göra .. men i morgon ska han följa med .. till dr när jag får svar på vad magnetröntgen sa..

Så nu är helgen över .. det är söndag kväll snart .. 17,30 .. hela dagen har varit GRÅRUGGIG ..

men det lystes upp av en vacker TULPANBUKLETT som jag fick av några ungdomar .. nästan sannt .. det var från MAMMAN till grabben ..

HAN hämtade en massa spolar .. med garner .. sytråd..

SOM tack för att hon fick dom.. fick jag den fina buketten .. dessa spolar var med i en laddning med garner jag hade fått.. men dom går inte att använda och virka mina kattmöss med..

så då hade jag pratat med en garnbutik .. om hon kunde förmedla så någon kunde få dessa.. så jag slapp kasta dom .. så då blev det så .. i dag hämtade sonen dessa och flickvännen var med..

OCH jag fick denna fina bukett som tack för att jag gav bort spolarna ..

MEN vad då.. jag hade ju fått dom själv.. men kunde inte använda dom ..

HEJ SVEJS .. nu är axlarna .. jag och ögonen trötta .. det blev ett

extra långt inlägg i dag ..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar