måndag 30 mars 2015

R E G N

I massor ............

Har det varit ............... och är ................

Kan det vara en fågelsjö .. som bildats av allt regn i lekparken ..

NU har måsarna anlänt till innergården .. men svårt att få bra kort .. DOM far runt .. letar väl boplatser på taken .. 6 eller 5 våningar högt är det .. så utsikt får dom .. MIG stör dom inte .. dom tjoar bara lite .. DET JAG INTE GILLAR är när folket matar dom .. för då kommer ju alla .. det är inte bra .. .. så när det är grillfest på innergården .. många av utlänningarna grillar .. då kommer måsarna .. men det blir lite senare ..

NU .. Ä N T L I G E N kan jag virka igen utan större problem ..
ÖGONEN är bättre nu efter att jag pratade med en sköterska på ögon .. ville få en tidigare tid.. DÅ SA HON vad det var för fel .. delvis .. JAG har extremt torra ögon .. så jag ska ha en annan droppe .. en som är tjockare . geleartad .. så när jag var på återbesök till Kirurgen om min MAGNETRÖNTGEN gick jag till apoteket där .. och frågade och fick .. SYSTANE gel .. och se .. ögonen är NÄSTAN helt bra .. JAG har ju fel på ÖGONGLOBEN.. så den bråkar lite med mig .. OCH SVARET på magnetröntgen .. HELT OFARLIGA SYSTOR på BUKSPORTKÖTELN som dom såg på den första mag-tarmröntgen .. därför en magnetröntgen tre månader senare .. Nu .. INGEN förändring hade skett .. det var det dom ville veta .. NU ska jag åter om c:a tre månader och se om det ändrat sig .. .. men jag ska göra en röntgen på ändtarmen .. för den är inte bra .. men ingen större fara .. SKÖNT att DOM KOLLAR UPP DET ..


SOM sagt .. nu kan jag virka igen .. så det har blivit 20 kattmöss senaste veckan .. 10 i går söndag .. FÖR DET VAR REGNVÄDER .. SÅ DÅ PASSADE DET ATT SITTA OCH VIRKA ..

DOM 10 senaste kattmössen ..........

HEJ SVEJS .. nu går jag ......... säger denna kaja .. och trippar iväg ..

Han kanske ska gå till sina kompisar ..

DAGENS LUNCH .. ser kanske mycket ut .. men denna tallrik är inte större än en assiett ..
och en del grönt under som inte syns .. för där lade jag ägget ..

INNAN det hade jag rensat alla vissna växter på balkongen .. och så ut i REGNET till sophuset .. en bit bort på parkeringen

DET finns lite att pyssla med ... OM MAN VILL .

HEJ SVEJS .. denna regniga måndag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar