torsdag 5 mars 2015

Vinter eller inte

DET beror på vart man tittar ..

JAG och vännen åkte en sväng med hans lånebil i dag .. här i stan är det vår i dag .. känns så .. 10 grader i solen .. så vi började med att kasta en del sopor.. ska vi gå eller inte till ICA .. vi tar bilen och åker an sväng sa vännen .. ok så blev det ..

Så vi hamnade vid min Fd sommarstuga .. fick hälsa på mina ÄNGLAKATTER DÅ .. men ville se hur det ser ut nu .. det är ju sålt nu .. sedan BARNENS pappa gick bort för lite över året sedan ..

SÅ här såg stugan ut i början på 70-talet .. kommer inte ihåg exakt när det togs.. då var det ganska nytt .. dom två enbuskarna är i dag STORA träd ... en buske är borta ..
för där gick vi förr ..

Vaknade till vackert solsken denna morgon

Så for vi iväg.. SJÖSARAKAN kallas denna vägsträcka .. SÅ två bilder med sommarstuga på lite avstånd .. från ladugårdsbacken ...

OJ vad den granen hade växt .. sedan jag var där .. så sommarstagan .. den sista bilden ..
så ser det ut i dag .. man anar enbusken till v ..

den som var så liten en gång ...

EN annan sommarstuga .. taget uppifrån den gula sommarstugan ..

DET var tre bröder som köpte kolonistugor en gång .. och så byggdes dom till och blev sommarstugor .. den gula stugan är såld nu .. då barnens far inte finns i livet nu .. sedan lite mer än ett år ..

Tiderna förändras.. Jag var bara där på besök den sista 30 åren.. vid kalas och liknande .. bild två HEMVÄGEN genom skogen .. där låg det mycket snö kvar .. SÅ ett Kycklingsuppfödningsstall eller vad man ska kalla det för.. vet inte om det är i bruk i dag .. så en häst genom bilfönstret .. där var barnen och red som små .. MYCKET hästar där runt omkring.. Så ut på RUNTUNAVÄGEN så förbi SVÄRTA KYRKA så hem och förbi ICA innan vi är hemma .. då blev det UPPSTEKT pannkaka ..

NU är vännen hem .. han ska till en kompis.. sedan på en KAMRATTRÄFF kallade dom det för.. några skolkamrater som ska ses ..

HA DET SÅ BRA ..

HEJ SVEJS ..
FICK en fin tulpanbukett av vännen .. i går .. när han kom ..

2 kommentarer: