fredag 5 juni 2015

Balkongen mm

Nu äntligen är det klart där ..


Bättre sent än aldrig  sägs det  ..Men vädret har ju inte varit så bra ..
så det har inte varit läge förut   .. Men det har tagit några dagar
Och torkat frömjöl har jag gjort  ..oj oj vad gult allt varit..

Hinken köpte jag för ett bra tag sedan för att ha  till hands när det ska städas där .. passade bra med dessa blommor på .. 20 kr. på RUSTA ..
TÄNKTE ta en fika där i går .. men blåsten var för jobbig .. så jag gick in i stället ..
JAG var på mammografi i onsdags .. oj oj vad det blåste då .. så förbi mina vänner Karin o Lasse på hemvägen ...Trevligt som alltid att få en snack-stund där och en fika blir det oftast .. nu också .. och sonen kom efter en stund .. för han hade varit och surrat fast sin båt som höll på att smita i blåsten .. JA fy ja vad det blåst ett tag  .. PÅ hemvägen tog jag å-sidan .. eller tänkte ta den .. men när jag var en bit på väg och skulle svänga av utmed ån .. KOM jag på att jag skulle kolla om bron var klar över ån .. den som varit avstängd sedan i höstas ..  DEN VAR KLAR ..

OJ så fin den är.. och högt och trevligt räcke  .. OCH kanotpaddlarna tränade för fullt .. eller det var  bara en som var där då  .. i blåsten .. SÅ jag knallade den sega backen upp mot vägen som jag cyklade på till lasarettet tidigare .. Fåfängan till vänster och hemåt till höger över en annan bro ..

Den backen är seg .. från  Peroiden .. Nya bron och upp till genomfaret jag skulle  till  till vänster skylten .. öppet nu  ...BILDEN .. vägen uppåt .. och sedan neråt .. därifrån jag kom .. och ett torrt träd utmed åkanten
Stannade inte vid den andra bron .. inga änder där då .. dom ligger väl på ägg eller tar hand om sina dunbollar ..
Cyklade  ytter-vägen en bit innan jag svängde av vid äldreboendet och tog vägen  mellan huset och parkeringen ..

Väldigt fint där i en slänt  .. bakom där ser man ICA.s gamla lokal där nu ÖPPEN HAND huserar .. och i huslängan bakom där bodde mitt barnbarn ett tag .. men det syns inte där han bodde i slutet av det huset .. en trevlig liten två med inglasad balkong .. men jobbet gjorde att han flyttade till Oxelösund ...

Lite suddig .. men ännu är MORS dags buketten fin ..
I går beställde jag batterier till mina hörapparater via earstore.se .. och nu när jag sitter här .. klockan är 13,00 kommer det post i lådan .. batterierna är redan här.. ..SNABBLEVERANS .. Så nu har jag så jag klarar mig ett år ungefär ..

Batterileverans
NU säger jag TACK och HEJ för i dag .........
HEJ SVEJS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar