onsdag 24 juni 2015

Det går trögt ...

DET har varit lite trist ett tag ..

Vädret är som det är .. MYCKET regn har det varit  .. åter bortfall bland mina bekanta .. NU är det jobbigt på den fronten .. 3 st redan denna månad .. det är inte alls kul nu .. även om två är mer ytliga bekanta .. så känns det i kroppen .. en av dom är en fd HUSVAGNSBEKANT .. så trevligt det var då ...
DET finns glädjeämnen också ..
Efter regn kommer sol .. hela midsommaren var det regnigt .. Men så på kvällen  ..  klockan var nästan 21,00  .. då gick jag ut på balkongen  .. för då kom solen  ..  kan väl säga att man ska ha tur ibland .. för det jag fick se då var så trevligt  .. barndomsminnena kom åter ..
SÅPBUBBLOR  .. detta är bara några .. stod nog en halvtimme och kollade .. så trevligt det var .. ... KOLLADE lite uppåt  ... från våning 6 ett par portar bort.. såg jag hur det var några som blåste .. en del var riktigt stora  .. ibland kom det många på en gång  .. så mysigt det var ...

SÅ lite trista saker  .. för TANDLÄKAREN  .. inte alls trevligt  .. både för min kropp och för plånboken .. eller KASSAN .. för i plånboken finns inga pengar ..  men ändå blir jag lite glad av att komma dit .. för denna trapp gör mig så glad .. att titta på den en stund innan jag går in .. gör mig lugnare  .. så dom glada trevliga tjejerna .. som förstår mitt dilemma .. DET gör att det går lättare  .. INGA HÅL .. bara ett litet bortfall av emaljen på en liten bit  på utsidan av en tand så inget borrande .. så lite tandsten .. bara lite laserborttagning .. så då gick det bra .. borren den gör mig nästan panikslagen  .. FRÅGA MIG INTE VARFÖR  .??????????

Så en trevlig promenad per cykel hem .. först till LJUSFABRIKEN som är i samma kvarter som tandis .. nästan nere vid hamnen .. köpte lite ljusvekegarn .. passade på att köpa några ljus .. och vad fint dom brinner .. bra pris .. så där ska jag köpa mina ljus   nästa gång..

DET fina ljuset .. fanns i tre grovlekar .. detta det mellersta ...

NÄSTAN vid torget  .. fint där ...
 
NÄSTAN hemma .. i den sega STOCKHOLMSBACKEN fick jag detta möte ..
men den var inte så pratsam ..  Den slingrade sig bara ..
DENNA fina ros var en bit längre upp i backen  ...
I går var jag en sväng till ICA .. 

GOTT .. men vill inte äta dom vid denna  trafikerade gata .. ..
Mittemot OK-Q8  straxt innan   COOP FORUM  .. svänger där .. så en liten bit kvar till ICA  .. där hämtade jag bara en vinst  .. Man ska ha lite tur ibland också ..

Lite tur ibland ....
Efter Ica blev det en tur till Zoobutiken .. köpte fiskmat  .. hade köpt nya fiskar häromdagen .. bottenlevande .. dom ska ha annan mat .. tror det är därför dom inte överlevt.. den som dom andra får .. räcker inte till åt dom .. kan var därför .. dom inte vill leva   ..hoppas det går bättre nu ..

kardinalfisk dom med lite rött .. dom andreaNeontetrorna har jag haft ett tag .. 
ett år har jag haft akvariet ..

Albinomalen   det finns två  nu .. med ett eget lite sandbad .. som dom måste ha ..

NU har jag virkat några  KATTMÖSS av RYAMATTSGARN .. det finns en  1½ skokartong .. lätt att virka av .. utom det tjockaste garnet .. 3 grovlekar finns det .. Mycket blått och lila.  ..
Så det ska nog bli några fina möss av det  ..
NU är det tröttsamt i nacken .. och min tvättmaskin är klar .. ska hänga lite tvätt ..

HEJ SVEJS FÖR DENNA GÅNG

1 kommentar:

  1. HEJ vänner som läser .. NU är det trögt ytterligare .. för NU har min PAPPA lämnat det jordiska livet . i en ålder av 91 år.. OCH varit sjuk i väldigt många år.. SENARE åren både blind och döv.. Så för hans del var det nog skönt .. Jag hade inte så mycket kontakt med honom .. men det känns ändå i kroppen
    Så det känns så där nu .. HA DET alla vänner som läser min sida

    SvaraRadera