måndag 27 april 2015

Vatten vatten ............

.............. bara vanligt vatten  ................

MEN ......... att dricka 1½ liter om dagen .. inte det lättaste när man inte är van att dricka så mycket .. men det är vad min doktor vill att jag ska göra .. och så ta detta  tarmlegerande granulat  .. INOLAXOL ..  NU efter  snart två veckor .. börjar jag få i gång magen och att dricka  .. det börjar jag få håll på också .. Jag har en vattenkanna på diskbänken ... så tar jag fram en dospåse och tar det morgon o kväll  .. så nu ska det väl bli ordning på min mage ... än så länge har det gått bra .. det onda där bak är också bättre  .. nu har nog mina knölar försvunnit  ..  för det skulle dom göra efter 10 dagar .. KANNAN får stå på bänken för jag vill inte ha kallt vatten
ALLT känns bra nu   ............ MEN OK lite ont är det .. men det är FIBROMYALGINS fel 
  ..........  den har jag levt med i drygt 30 år nu

DAGENS moln 10.30 ............

Samma  himmel .. bara vred lite på mig   .. en mås kom farande  .. eller dom var flera  ..
men att stå på en balkong med tak i vägen  .. då är det inte lätt att fota  som jag vill alla gånger   TAKET är grannens balkong
I går blev det ett TREVLIGT kalas hemma hos 21-åringen

GOD smörgåstårta blev det .. för se det ska han ha ..
mamma Anita hade beställt den från City Gross .. den var god..

Mysigt bor han och flickvännen .. i en köpt tvåa  med en liten balkong ut mot gatan ..
det var väl inte så kul .. men nu ska den glasas in .. men det går bara att vara två där ..
nästan så man får backa ut .. så liten var den
Mycket prat och skratt blev det .. så dags att ta bussen hem ..

Den vara bara en liten bit till  .. väntade 5 minuter och tog kort på detta fina träd som blommade så fint .. det blev ju bättre än vad jag trodde .. för ½ trädet i skugga .. så byte vid busstationen  och sista biten hem till mig ..
Har man inte bil så får man gå eller ta bussen eller cykel  .. Både cykel och att gå .. det var alldeles för långt .. för min kropp .. så då blev det buss .. DET var helgen det ..  NU är det måndag och ny vecka .. men denna vecka blir KORTVECKA som jag brukar kalla det när det blir en extra RÖDDAG 1 maj på fredag och valborgsafton på torsdag .. så det blir LÅNGHELG också .. för en del .. Många jobbar nog in den dagen ..
DET var det .. ICA i morgon och kanske  bussen till PAUL JUNGS HAGE .. för jag behöver lite färg .. och en mattstump till min skohylla i hallen ..

HA EN BRA VECKA  .. få se när jag dyker upp här nästa gång ..
HEJ SVEJS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar