onsdag 17 april 2013

17 april

SKULLE inte


 För man ska ta det lungt efter en Kropraktisk behandling

 

Mat måste man ha .. och jag hade planerat att göra denna lasagne i dag .. så då fick det bli så .. när den var klar .. så blev det en TIGERKAKA .. det har jag inte bakat på .. ja ni.. det var mer än åratals sedan ..


EN hel plåt med lasagne .. det doftar gott .. och brukar vara det .. ska smaka den lite senare .. Sockerkakan .. eller tigerkakan tog jag ingen bild på nu .. den är i ugnen ..


INGEN bra bild

MEN det blåser nästan storm ute .. Men solen är skön.. om det är lä  .. 14 grader.. Då är det väl vår .. men i vindarna där är det inte vår..

HOS Kiropraktor-tjejen värmde  denna  lilla kamin gott där jag låg på bänken


Vilken liten fin kamin ..


SÅ blir man lite glad när man ser denna fina amaryllis i trapphuset .. Jag vet att det är min ena trevliga granne som  ställt den där.. den gula kommer från den andra grannen .. Som bor en trappa under mig  .. DET gör dessa två grannar .. vi är bara 4 i detta trapphus .. PÅ nedre botten .. DÄR min sambo hade ZOOBUTIK förut .. är tidningen SUCCÈ nu .. en sån där Gratistidning .. som delas ut här i stan och på ett par andra håll ..


HA DET S BRA .. nu måste jag vila lite ..
för annars kanske inte dagens behandlig gör så stor nytta ..
redan gjort lite för mycket i dag ..

HEJ SVEJS GO VÄNNER

4 kommentarer:

  1. Oj här var det mycket....som vanligt...Hoppas du fick vilat efter dina bravader,,,kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Både och.. bjöd grannen på lasagne.. så vi fick en liten pratstund.. så slapp hon målarlukten en stund .. för dom målar om i hennes hall och kök ..
      Ananr så vilar jag framför teven hela kvällen .. MÅ SÅ GOTT

      Radera
  2. Tack för din kommentar.
    Det där såg gott ut och var det säkert också.

    Var rädd om dig nu och vila mellan varven. Men klart måste du ju röra dig också annars kan det bli fel då också.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK för ditt svar .. JAg vilar mera nu mellan varven ..tar många pausar .. Så töjningar som jag fått av kiropraktorn .. så nu känns det bra.. eller mycket bättre .. Fy och blä .. det regnar denna dag torsdag.. och ja som skulle ta en cykeltur. på em.. men vädret kan bli bättre tills då.. SÅ HA DET BRA du också

      Radera