fredag 4 oktober 2013

Fixat själv

SKAM den som ger sig .. med lite envishet fick jag den på plats ..MEn det blev både sladd och kontaktbyte först .. MEN NU är det ljust vid diskbänken ..

På förmiddagen var jag till COOP FORUM .. där jag handlade två kontaket till sladdar .. den ena sitter vid diskbänken .. på den lampan .. den andra ska jag byta på en bordslampa som står i fönstret ..  När jag var till coop fortsatte jag till ICA och handlade lite mat .. så mycket jag orkade bära hem .. en kasse i var hand..

NÄR jag gått över stora gatan på hemvägen tog jag en vilopaus här och tittade på den fina höstfägringen .. men här var det väl så där.. Panncentralens skorsten som syns.. eller vad det är för skorsten  ...   kollade trafiken lite .. det är många bilar som ska till OK Q8 .. eller till COOP eller kanske ICA .. samma infart .. från stora vägen .. men sedan ska det svängas åt olika håll

Efter några minuter fortsatte jag hemåt .. tog en fika då .. sedan ahr det varit lite pyssel  ..

Pyssel i dag .. skrev ut detta på datorn .. så klippte jag ut pilen .. sedan plastade jag in den .. skulle ha magnet under.. men det funkade inte .. så då tog jag några klips .. man kan ju ta nypor också .. och ett band.. men det blev detta .. inte helt nöjd .. men det får duga .. den sitter i hallen under nyckelskåpet  .. lappar som påminner om saker som ska göras.. eller som ska med ut ..  Eller som ska handlas.. eller som i detta fall . en sak som jag glömde få av Karin .. som jag skulle få av henne .. både hon och jag har glömt den  när jag varit där ..


Så nu får det räcka med pyssel för i dag .. eller  .. MAN kan aldrig veta .. rätt som det är får jag för mig att göra något.. då gör jag det..
KANSKE att jag ska ta och bära ner ett par saker i förrådet .. som jag äntligen har fått..
HA DET SÅ BRA ..

2 kommentarer:

  1. Kedjereaktion ha ha ha ha haha ha ha ah aha ha

    SvaraRadera
  2. Ja.. vad ska man säga då ..Ha ha .. ett gott skratt i bedrövelsen som är nu.. förlorat en vän på 85 år.. i CANCER ..hon hade varit sjuk ett bra tag.. men ändå .. så trist så i dag ..lördag den 5 okt,.

    SvaraRadera