tisdag 15 oktober 2013

Tisdag 15 oktober

Morgonkaffe måste man ha..




OJ vad tiden springer iväg ..
Först gjorde jag ingenting  .. jo .. det gjorde jag visst det ..  Satte igång diskmaskinen .. fixade lite här hemma.. vid datorn.. håller på med nästa års almanackor ..  Då var frukosten avklarad och tidningen läst .. och så kollade jag på POSTKODLINGO .. 11,40 på 4-an .. det håller på 30 minuter .. Så bar det iväg till den mobila sopstationen .. 14,00 den kommer och står en bit bortifrån där jag bor .. tar fem minuter dit.. 
INGA kort där.. glömde det ..
Först trasslade jag ner sakerna till cykeln som jag hämtade i förrådet .. NU kom jag på hur hissen funkade till källarplanet.. det kom jag inte på när jag satte ner cyklen  för en dryg vecka sedan .. HUR dum kan man bli ibland .. K = är källarplanet  .. ha, ha  .. så var det .. hi, hi ..
Man kan skratta åt det nu efteråt.. 
Efter soporna .. så cyklade jag till ICA .. passade på att handla lite tyngre saker .. när cykeln var ute .. det blev inte så mycket .. LITE  jouser i tetror.. det är ganska så tungt .. så sjöljmedel till tvätten .. där blev det en stor flaska .. så lite annat .. SOM var MÅSTE HA SAKER  ..
EN björkgren bara så där i backen intill ICA ... SÅ ett hus .. där en bekant bor.. TOG högersvängen i dag .. så mötte jag denna man på detta åkdon .. jag vet vad det heter .. men stava till det .. vete tusan om jag klarar .... sista kortet .. är början på skogsdungen utanför på innergården .. när jag kommer från ICA ..
SÅ nästan hemma .. eller jag hade varit hemma och vänt .. för jag glömde vanliga soporna .. så när jag kom därifrån blev det dessa kort .. det första vid parkeringen  .. så kråkan .. som letade ibland löven .. trädstammen .. är trädet som är utanför mitt köksfönster ..
NU är det mycket löv utanför där jag bor ..
Så mina tre husdjur  en lite större och två mindre .. dom ser ut att trivas bra där i denna 5-liters glasburk .. som blev detta miniakvarium ..
DET blev en ny lampa .. lampan är inte ny .. en spotlait som fjädern var trasig på .. den passade bra att hänga där .. en liten skruvkrok under i bokhyllan .. för den befintliga lampan blev inte bra.. det var lite för stort mellanrum mellan hyllan och glasburken .. men nu är det  lagom ljust ..
Jag fixar till det som jag vill .. bara det finns saker som jag kan använda.. och denna lampa passade ju bra där.. 
NÄR jag var utanför efter att jag slängt soporna .. tagit kort på kråkan .. kom en skata flygandes .. Den missade jag .. så ser jag den uppe på taket.. 6 våningar högt är huset .. så det blev inte mycket skata att visa ..

HEJ SVEJS FÖR I DAG

2 kommentarer:

  1. Jag känner kaffelukten...................mmmmmmmmmmmmm

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA .. kaffe är gott.. nu varit och fikat med Karin .. två timmar varit ute.. promenerade nästan en timme hemåt.. utmed ån .. SKÖNT ..

      Radera