lördag 19 oktober 2013

Lördag den 19



Lite trist


Jag har kommit i en  trist period.. Mår lite så där.. Nedstämd.. Hänt lite för mycket den sista tiden .. Flytten har tagit sin del .. NU har jag bott här sju veckor .. oj .. tiden går ..  vänner som inte finns ibland oss .. andra som bara finns men kontakten är så där .. KANSKE lite mitt eget fel .. Men mår man inte ok .. då är man inte så pratsugen ..
Men jag var till Kerstin och hjälpte henne med telefonen häromdagen .. och in till Karin en stund .. när jag var där i huset .. det var då det blev den där sköna promenaden hem ..
EGENTLIGEN ingen större fara .. bara lite smådeppat .. Men det brukar komma en period på hösten .. känns bättre nu än förut i veckan ..
PRATADE med vännen .. han blir kvar i Finnspång hos dottern några dagar till ..
Så skulle jag behöva baka lite .. har ju födelsedag mitt i veckan som kommer..  Men den lusten har inte infinnit sig .. men ICA har gott bröd .. SÅ jag kan ju köpa något där..
MEN DET FINNS NÅGRA DAGAR KVAR innan det är födelsedag ..
så jag hinner baka en sockerkaka .. senare ..



Tidningen kommer troget varje morgon .. men hur dags .. vet jag inte  .. den bara finns där när jag kommer upp någon gång så där
vid ½8 till 9-tiden ...  det är min normala uppstigning ..
I DAG var det soligt .. men soldisigt.. 2 +grader ute .. igår kväll var det minus 2 grader.. så i morse låg det kvar lite frost på bilarna ..



Visar bara taken .. vill inte visa reg-numren ..



Innergården  .. där är det skugga på träden.. men solen skiner i björktopparna



PÅ framsidan glesnar löven i lönnarna .. men på marken är det ett fint lövtäcke ..



PÅ balkongen ser den vita  och  även dom röda ljungen ut att trivas ..



I går såg jag när dom tömde soporna på parkeringen .. detta är vid det vänstra sophuset .. jag ska lägga mina sopor i det högra  .. men det syns inte från mitt fönster .. HÄR hör jag inte skramlet.. som jag gjorde när jag bodde på Kyrkogatan .. Jag kikade ut just då .. och drog upp persiennerna.. klockan är 9,15  eller den var det då .. alltså .. här är det FREDAGSTÖMMNING ..
JA JA .. ibland är det si .. ibland så .. just nu är det si  .. men det blir nog så  .. snart  .. känner mig piggare .. när solen skiner ..
FÅ se.. kan bli en kylslagen promenad till ICA lite senare i dag .. skulle behöva ett par saker.. så byta en glödlampa som blev fel häromdagen ..

HEJ SVEJS ..

4 kommentarer:

  1. Oj de var ju inge vidare att du känner dej lite nedstämd då. Men de går säkert över hoppas vi, bara vännen kommer tillbaks så tror vi att du känner dej bättre?? Kram Anita och Revis

    SvaraRadera
  2. HEJSAN.. Jo då det går över.. men med detta vädret kan väl vem som helst bli deppig..
    MÅ SÅ GOTT .. TACK FÖR TITTEN ..

    SvaraRadera
  3. ♥♥♥ Tråååk....jag har varit dålig ett tag eller skall jag säga sämre med allt....det har nog blivit mycke här med sjukdomar och flytt,,,,,,men man får hoppas att vi piggar på oss igen Margareta,,,må så gott du kan...kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. JO det blir bättre.. jag mår bättre nu .. MEN i dag är vädret jättetrist .. INTE varit ute .. MEn det kommer nog sol en dag också.. DET där med FIBRON .. inte kul.. jag är väldigt beroende av bra väder.. Så är det bara .. alal är vi olika.. MÅ SÅ GOTT..

      Radera