fredag 28 mars 2014

DAGEN EFTER

GÅNGER TVÅ .. blir det ..

I onsdags var jag på MODEVISNING i Linköping .. var med min NAMNE dit..  
1½ timme i bil .. vi var där klockan 6 på kvällen ..
DET var

DETTA .. VI var på .. VARFÖR åka så lång för detta ..
JO dom som fixade det är vänner till min NAMNE från ÖLAND där hon brukar vara med husvagn..

Så därför blev det denna resa .. TREVLIGT var det..

VI var hemma ½11 på kvällen .. Resan fram och åter gick bra .. bara lite felkörning på vägen dit .. men det fixade hon galant..

Så vi kom fram utan några större bekymmer.. Men väglaget var blött och en del dis .. även snö var det .. på några ställen .. på ditvägen

HEMRESAN gick mycket bra .. torrt väglag då ..

PÅ ditresan såv i några TRANOR och även RÅDJUR .. men det blev inga kort.. lite för mörkt och fart på bilen .. då kan man inte ta kort..

SÅ TILL DENNA LILLA INSAMLINGSGALA ....


SKÖNSÅNG var det också .. TJEJEN i den svarvita kläningen .. den hade hennes MORMOR SYTT .. men det trevliga var det .. ATT MORMOR hade den när hon var SOM den tjejen är nu RUNT 20 .. VET inte hur gammal hon är.. .. GLÖMDE fråga det .. MEN otroligt .. VISST mode är bara så bra .. MORMOR är lite över 80 år nu ..


Många fina saker.. MEN DYRA .. hon i långklänningen är BJÖRN ERIKSSONS FRU .. han var där också ..


FINA klänningar .. SÅ BJÖRN med HATTEN .. han hjälpte till med att

samla in pengar .. över 5000;- blev det till GATUBARNEN ..


Så den trevliga avslutningen .. ETT BRUDPAR ..

BILD 3 -- 123 .. så den unga tjejen med "mormors" klänning ..

Björn ERIKSSON .. så INGA-MAJ .. MORMOR ... SOM höll i denna gala .. hon startade detta för 15 år sedan .. med sin man .. men han gick bort förra året

Så inträdesbiljetten .. som det va5r dragninng på .. MEn ingen visst blev det ... EN väldigt trevlig gala lite lagom stort var detta ..

JAg var där förra hösten .. då var det NÄSTAn alal stans skolbarn och körer som sjöng .. också då för GATUBARNEN i BRASILIEN ..


ALLA fick varsin ROS .. som tack för denna dagen .. eller kvällen var det ju .. men medvisarna hade nog haft fullt upp med att prova kläderna.. ett byte var det under kvällen .. då var det sång under tiden ..

NÅGRA av allla som visade kläder



SÅ TILL GÅRDAGEN DEN blev lite småtuff .. för jag var ju ganska så trött efter dagen innan ..

I går var jag till ICA .. sedan lagade jag 30 köttbullar .. 15 köttfärsbiffar .. med sås till .. så det åt vännen och jag till kvällen .. INTE ALLA .. det blev KÖTTBULLAR sås lingon och kokt potatis ..sedan en del av detta in i FRYSEN


MUMS .. gott var det .. ..


SEDAN gick vännen och jag till COOP FORUM .. där jag köpte ett parasoll till balkongen .. och två lådor .. en ska vara där .. den andra på trapphyllan .. till mina pelargoner.. FÅ se hur dom kommer att trivas där i sommar .. flyttade så sent i höstas så dom fick ju komma in nästan på en gång då .. NU har jag tagit en del skott .. dom flesta klarade vintern i GROVKÖKET .. sedan ska jag väl ha nåt annat också .. men det får bli när det blir..

DET VAR DETTA HEJ SVEJS .. GO VÄNNER ..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar