söndag 6 juli 2014

HEJSAN HOPPSAN

VAD varmt det varit i dag ... och är nu ..

NU kl, 18,30 är det 34 grader på balkongen .. så det är skönare att sitta framför datorn .. eller virka kattmöss .. två har jag virkat i dag .. än så länge .. virkar mest framför tv-en på kvällarna ..

Men hela förmiddagen molnigt .. då runt 20 gr ..

VAR till ICA ..

Sveriges största grillfest .. jo tack .. men varför denna snålhet .. ok .. många som skulle ha .. men ändå .. 2 sparrisar och två små strimlor kött .. mindre än sparrisen .. en liten bit Grillad majs .. så fick man välja en dricka .. Man fick en påse med lite saker i .. ok en fin grillbok ..
men den hade jag kunnat vara utan och fått en lite större köttbit..

DETTA var i påsen .. diskdukar är ju bra att ha .. även om jag bara använder tygtrasor .. diskar dom i maskin eller tvättar dom i vittvätten ..

JA ja .. fixa fester .. men .. JAG blev besviken på vad man fick ..

Jag skulle ha valt korven istället .. men den var tydligen tänkt till barnen .. eller inte .. men gå dit också .. kändes fel ..

JA ja .. det blev som det blev.. eller var som det var..

Jag ska ändra mitt ICA-KORT .. till ett ICA pluskort .. och kunna få lite mera bonus .. för man får bonus på det när man handlar på andra butiker i stan .. JAG TRODDE att man var tvungen att byta bank och ha icabanken .. men så var det inte.. utan man använder sin egen BANK .. men för över pengar till ICA-BANKEN .. lika som när man sätter in pengar på matkontot .. FÅR prova ett ½-år .. så få se hur det bleir emd det sedan ..

Jag fick lite handlat .. till mitt fikakalas i morgon .. och en skön promenad .. så inget ont som inte har nått gott med sig ..

MÅSUNGARNA är stora nu ... en bit från min port ..

JAG står ganska mycket vid balkongräcket och bara kollar in folket på innergården .. Det var ett par grabbar som for runt med cykel .. sedan slängde någon ner en cigarett .. och dom grabbarna skulle över huvud taget inte röka .. OK .. ändå .. så en av dom skulle hämta ciggen .. då kastar någon ner en påse med vatten .. plask .. stänk .. Så ciggen låg kvar .. så en gång till .. plask stänk .. Kollar lite .. på våning 6 över mig står det ett gäng .. ser bara några huvuden .. fy attan ..

SPLACH plask stänk  ..
UNDRAR vad som hänt om någon kommit ut just då .. och fått det på sig ..
ungar .. säger jag .. vilket tilltag ..

Ja det är som det är ibland .. Det gassar utanför .. jag ska snart ta lite kvälls- smohtie med mitt nässelpulver .. kommit på att det funkar bra nu när jag tar det på kvällen .. och blandar det me juise .. eller yogert .. ibland några frusna bär ..

MAGEN funkar bra nu .. inte stenhård som förut ...
NU är klockan 19,00 .. oj vad tiden går när man sätter sig här..
HA DET SÅ BRA ... sjunkit till 27 garder på balkongen nu ..


HEJ SVEJS ..

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar