fredag 11 juli 2014

Snurrigt .. nja

Men lite rörigt är det ..

I dag kom nya modemet .. men först både i går och i dag .. har jag letat ett paket .. som var sänt från min systerdotter för en vecka sedan .. med SCHENKER .. var var det paketet.. vi kollade .. jag kollade .. ringde ICA .. skulle ha mitt nummer som jag skulle hämta ut paketet med.. FATTADE fel.. så jag hade fått KOLLI-NUMRET av min avsändare .. Men så kom jag på .. SÖK PAKET .. sagt o gjort.. Knappade in alla dessa siffror .. på DERAS hemsida.. Då kom allt jag behövde upp .. MINA siffror som jag skulle ha för att få ut paketet .. var det var .. JO DÅ .. det var där på ICA .. i andra änden av stan .. så när jag hämtat HYRBILEN .. så for jag den vägen och hämtade paketet ..
NU är det hemma .. provsmakade marmeladen till en lunchmacka ..

MANGO och FIKON .. oljan får jag testa en annan gång ..

SEDAN ner o parkerade på stan till CLAS OHLONS .. köpte en 10 meter lång datakabel .. mellan modem o hårdisken ska den vara .. så jag ska inte använda det trådlösa .. på rek, av min datakille ..

Handlade det .. pratade om DORO 810 .. Men den ska jag köpa på ELGIGANTEN .. dom har rea nu .. 400.:- billigare .. Så när jag är på stan .. piper SMS - et .. Det är paket från Schenker .. toppen .. så en gång till i dag till SAMMA ICA .. förut inte varit där på ÅRATALS ..


HEMMA .. nu kan jag fortsätta med resten .. men det blir nog på måndag .. i morgon 50-årskalas .. på söndag tänkte jag besöka CAMPINGEN o hälsa på mina vänner där .. så det ska bakas en kaka .. i morgon .. någon gång .. MIN vän har ont i ett ben.. han är hos sonen i Norrköping .. Han har tagit bort ett fult märke.. så nu är det lite ont ..

ANNARS är allt ok .. med både honom och mig ..
OK .. jag mår som jag gör när det blir lite för mycket ..

FIBRON .. gillar inte det .. så nu är jag trött .. fredag snart kväller 17,30 nu ..

UTANFÖR ICA stog denna och skällde och han såg allmänt lite ledsen ut .. Jag vill inte vara här .. hoppades ägaren kom snart .. lite skugga där av muren .. men ändå ..

EFTER det STORHANDLA på mitt ICA MAXI .. ja just det .. fick mitt nya ICA-bankort i dag .. fick hjälp med aktiveringen via telefonen ..

Men det var strul när jag handlade .. jag hade fattat fel .. KODEN hade inte kommit .. trodde det var samma .. men det var ju för att jag hade inte bankkort förut .. Men jag hade ju pengar på mitt vanliga bankort .. så det ordnade sig ... ja ja .. endera det ena eller det andra ..

När jag kom hem kollade jag som så ofta ut vid balkongen .. lite glad blev jag ,,,

MINA RINGBLOMMOR har börjat blomma .. flera knoppar lyser lite gula..

En bild när jag gick till parkeringen ..


OCH nu är jag på parkeringen ..

Den var varm att sätta sig i ... min lilla fina hyrbil ..

MÅNGA trevliga moln ....

MATEN .. och kabeln och MODEMPAKETET ..

JA ja .. NU SKA JAG BARA SLÖA .. resten av denna dag ..

Efter 12 nån gång kan jag åka till min dotter o fira mågen .. 50 år..

så kanske att jag kan baka lite då .. på fm ..

NU är det tv-kväll .. DET finns MÅNGA fina DJURPROGRAM att kolla på ..
FÖRUTOM alla vanliga program .. har ett par månader på mig att bestämma vad jag vill ha .. KAN spela in lite filmer om jag vill ..

HEJ SVEJS ..

GASSIGT i dag med ..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar