onsdag 5 juni 2013

5 juni

 ONSDAG i dag


SOLEN skiner ..  det blåser lite .. och det är tunna moln på himlen ..

I går hände just ingenting.. MIN lust var på noll .. Lite blev väl gjort..
JAG var och handlade .. Kollade in en sväng till Min namne och grannarna där i det huset .. Karin får min Året Runt när jag läst den .. Så ska jag vattna lite blommor utanför om regnet inte behagar falla .. för min namne åker med Husvagnen till Öland en månad..
PÅ eftermiddagen stod jag i sovrumsfönstret en stund.. bara kollade ut lite .. så där bara på skoj som man kan göra ibland .. det blåste en del i går..
SÅ .. oj vad var det där .. nåt som rörde sig i slänten där.. Men vad var det .. såg konstigt ut .. JO det var ju den lilla GÅRDSKATTEN som tydligen legat och sovit .. han vaknade till och sträckte på sig.. Så det såg lite konstigt ut .. innan han hade rätat ut sig.
Men vart tog han vägen .. Jo där var han ..

NU satt han på plattan på baksidan ..

Han är ju så fin .. han kollade lite när jag ropade .. sen satt han där en stund.. spanade lite.. SÅ sen då gick han.. han kom liksom emot mig. men jag var tre våningar upp .. fönstret var öppet .. så nu kunde jag luta mig lite .. bra för han försvann under cyklarna . sedan ut i portalen


FÖRST genom grinden .. sen under cyklarna .. nästa kort. då han smet ut genom portalen.. det blev  suddigt.. hann inte med med kameran där ..
UT på balkongen .. tog kort där .. NU gick han över gatan.. så in under nästa grind och portal .. sen vet jag inte vart han tar vägen ..

 
HAN kommer och är på baksidan lite då och då ..
DÄRFÖR kallar jag den min LILLA GÅRDSKATT ..
Han är ju så söt ..

 I morse var jag vaken en stund klockan 6 .. tog kort på molnen .. sen sov jag länge i dag .. OJ.. det törs jag nästan inte säga .. Men jag bara är sån ..
SOVER länge på morgnarna.. i dag blev det en ½ timme extra..
Men har lite framför mig i dag  ....... SKA på MAMMOGRAFI på em;  ..
Innan dess ska jag äta lunch  med vännen
Lite moln kommer här.. ett tog jag när solen var på väg bakom skorstenen på grannhuset i går kväll ..  ett klockan 6 och två kl, 9.30


JA molnen kan  göra lustiga former.. såg det när jag kollade in bilderna från i går..  SOLEN var ju i ansiktet när jag tog bilden ... oj då,, törs jag visa detta moln .. JO då .. det törs jag .. inte jag som gjort det..

HA EN BRA DAG ,, solen skiner. svaga vindar ..16 eller 22 grader .. välj själv.. nej sol eller skuggsidan är det..
JUST JA .. det glömde jag nästan .. UNDRAR vad som ska hända i vårt hus nu .. FÖR BUP .. flyttar .. barn och ungdomspsykiatrin  som har haft en hel våning  med en massa lokaler där i många år.. nu  FLYTTAR DOM

TVÅ bilar står på gatan och lastar ..

 JA HA.. då börjar ryggen  göra sig påmind.. suttit lite för länge nu ..

HEJ SVEJS ...........

4 kommentarer:

  1. Det var en söt katt. De andra bilderna är klart också fina.
    Jag måste alltid ta bilder hemifrån eftersom jag inte kan röra mig för min värk. Det blir promenader så jag har nära hem. Tack för din kommentar.
    Ha en fin helg

    Kram

    SvaraRadera
  2. TREVLIGT.. trist när man har ont.. I dag känner jag av mitt onda.. mer spring än vanligt på stan .. var på mammografin .. MEn en bonus fick jag.. vann 4000:- på KENO.. som jag har missat.. fick veta det när jag skulle ta ut 25:- .. DET var ju trevligt.. och så skattpengarsn.. så nu ska det bli en ny TV..

    SvaraRadera
  3. Lustiga moln de där randiga...............

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera