lördag 13 juli 2013

oj.. varmt 13 juli .. DATAKRÅNGEL .. därför ser det konstigt ut i dag .. eller ska jag säga MUSKRÅNGEL ..


JA HA.. DÅ KOM DEN PÅ FELS STÄLLE  ... DEN skulle ju komma efter det andra .. men det går inte.. då jag inte kan flytta markören .. MÅSTE trycka på   mellanslgstangenten för att flytta markören ..  
                                                                                        
En hund på gång på en gång... 
JA SAMMA VISA IDAG  .. Går inte att skriva som vanligt.. Men om jag lägger in en bild.. då kan jag skriva .. Så kan jag inte gå tillbaks med markören  ..FATTAR NOLL ... börjar Fundera på om det är min DATAMUS som krånglar .. den är ju väldigt gammal .. en trådlös ... DET är batteri i den .. som jag byter med jämna mellanrum ..


VAR och firade mågen i går ... väntade på bussen hem .. den kom inte .. men dottern skulle hem . dom kom. just som jag tog upp telefonen ..   ATT jag inte åkte med dom från början var att dom skulle fara runt lite på stan .. FÖRST hamnade vi vid NYKÖPINGS BRO .. i godisbutiken .. SEDAN till en hästbutik .. där jag höll på att krocka med en kosntgjord häst .. och nästan höll på att göra på mig.. LITE överdrivet .. men jag och hästar på nära håll.. går liksom inte ihop ...




DÅ bråkar det med mig igen .. JAG håller på att sortera ut bland mina saker .... VAR en sväng på stan förut ... så till KArin som blev förvånad  att jsg kom .. jag måste ju hälsa på mina vänner..  JAg måste vila från packningen .. eller just nu sorteringen  ... 

Måste trycka på pilen för att flytta markören  .. TROR  att det är DATAMUSEN det är fel på ..
FÅR gå          TILL CLAS OHLSON i morgon .. nej det hinner jag ju inte  .. ska ju med Mågen och dottern till SVÄRDKLOVA på lunch ..
NU orkar jag inte krångla med detta mer.. för jag blir helt snurrig med allt.. funkar bara delvis med att skriva ....  Flytta markören med melalnslag eller piltangenterna . .. men bara ibland .. SÅ go vänner jag återkommer .

FY attan vad jobbigt att skriva i dag ..
HEJ SVEJS .. återkommer när jag får ordning på detta .. DEt är nog DATAMUSEN det är fel på ..

4 kommentarer:

  1. Ja här har det också varit varmt idag och är fortfarande. Försöker gå så mycket som möjligt i skuggan med Paxi.Jag säger som du att en häst är jag också rädd för. Men jag vågar gå i närheten men helst inte röra. En gång i min ungdom red jag på en häst medan en annan höll den men gjorde aldrig om det.Hoppas du hittar vad det är för fel men jag hade nog också försökt med en ny mus om den du har är gammal. Jag brukar byta mus vartannat år.Ha det bra.Kram/Anita

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har kommit på.. det är inte musen .. för det fungerar som det ska på den andra .. bloggen icakuriren.se .. OCH här fungerar det som det ska.. BAra jag som stavar fel ibland .. eller kan det vara datorns fel det.. SKOJ skoj ..där har jag också en blogg ..
      Hästar.. vill jag nog ha staket emellan mig och djuret

      DET MÅSTE vara Blogspot som det är nåt fel på.. försöker leta vart jag ska mejla eller ringa .. mejlade till ett ställe.. tydligen fel .. inget svar..
      FY attan för att flytta.. strimlat papper i två dagar ..Har sorterat bort allt på den sidan .. inte allt men började där.. MJUKSTART .. så får jag ta det lungt.. känner av fibron .. en hel del redan .. inte bara det .. kalas i går.. och som du ser en godisbutik ..
      JA du.. att flytta är jobbigt.. men det ska bli kul och trevligt när jag kommer i ordning .. så småningom .. det kommer att ta lite tid det också .. KRAMISAr Margareta

      Radera
  2. Söndagshälsningar,,,hoppas det löser sig med dataproblemen,,,,

    SvaraRadera
  3. Ja men det är knepigt.. KAn inte vara datamusen .. för den fungerar på allting annat .. så det är blogspot.. som det är nåt fel på.. inte hunnit kollat än idag .. tar det en annan dag..

    SvaraRadera