torsdag 21 februari 2013

Kopia

JAG har startat en blogg på ICAKURIREN ..
I dag kopierade jag bloggen därifrån till hit
 
13-02-21 10:38 | Min vardagsvärld | Kommentera |

Vaknade som vanligt vid NIO-TIDEN


Lite trög är jag denna tid på dygnet .. SOM vanligt. ska tilläggas.. ALLTID varit morgontrött .. och med "fibro" är det inte så värst mycket bättre.. snarare tvärtom .. OCH som pensionär .. behöver man inte gå upp .. om man inte vill .. En del beror väl på att alal bra tv-program går sent .. så man kommer isäng sent.. MEN vad då.. MAN GÖR SOM MAN VILL .. det har jag sagt förut .. OCH SÅ LÄR DET FÖRBLI ..

  KAN ju inte bara visa moln när det är soligt .. SÅ här ser dagens moln ut ..

VILKA MOLN.. himlen är alldeles gråvit  .. VAD ska ske i dag .. BARA virkning.. korsord .. tv-tittande .. datapyssel .. eller vad kan man kalal min hobby att skriva i bloggen .. nu har jag två .. + facebook .. MEn så kul.. tiden den går.. dagarna blir inte så långa när jag har detta att pyssla med..
  DET blev några nya kattmöss i går .. KAn ju inte låta bli att visa.. FICK ju så mycket fint garn av LOTTA på Norrtälje katthem.. så roligt. med nytt att virka  av ..
 KNOPP viisen blomma och utslagen blomma på min kaktus .. i sovrummet finns den och några andra kaktusar.. Gillar dessa ..
DAGENS NAMN: Hilding
DAGENS CITAT:
Klockan är till för människans skull, inte människan för klockan
VILL INTE .. men måste dammsuga i dag .. innan dammtussarna överfaller mig.. MEN jag och denna maskin .. går inte så bra ihop.. mest för att min rygg har svart med det.. för jag har inte bara fibro .. utan en snedvriden höft också ..Så därför är dammsugningen ganska så jobbig..  MEN MEN .. det måste göras..

2 kommentarer:

  1. Hur lång tid tar det att virka en mus? Måste ju väldans fort! Jättesöta blir dom :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ungefär 25 minuter.. DET är toppenjobb framför tv-n .. när jag inte behöver läsa text ..OCH SÅ ROLIGT.. alla olika.. men kan ha samma färger, men ändå olika då jag varvar eller sätter olika färg på öronen..
      DET är det roligaste jag har gjort i hobbyväg..HOPPAS katterna blir glada,, ni får väl ge era några också..KRAMISAR till er alla

      Radera