måndag 13 januari 2014

VINTER

DÅ blev det vinter ..

OCH kallt blev det också ..  11,6 grader var det i morse .. BUUUUUUUUUURR ..

SOLEN skiner ..  så det är ju skönt  ..
Händer inte så mycket  ..
OCH med denna kyla och min fibro så blir det ingen UTGÅNG i dag ..

Men man kan få trevliga bilder även innifrån ... DENNA bild såg jag från fönstret ..
DEN blir man glad åt..
BILSPÅR i snön på parkeringen  .. eller hur det nu är gjort .. SNYGGT är det ..

DEN här tog jag när jag nyss hade gått upp .. 9,35  .. SOLEN sken  .. men oj så kallt .. det var ..
11 grader drygt.. nu ett par timamr senar  9 grader minus  .. solen skiner fortfarande  .. men lite mera moln är det ute nu ..
BILD från sovrumsfönstret  ..
Samma som denna  .. detta är utanför ingången .. när man kommer från gatan  .. eller parkeringen om man stannar med bilden där  .. nu har jag ingen bil  .. men kanske ska köpa en billig till sommaren  .. så det är lättare att göra utflykter då  .. MIN  dotter ska sälja sin .. lilla GOLF  .. så den kanske jag ska köpa ..  HON SKA KÖPA en SPRILLANS NY .. men den får hon först i APRIL  .. så det är ju lagom .. för att köpa en sommarbil .. SEN får den gå så länge den går .. 
 
JAG tittat på alla naturprogram som går ..  I går var en repris om BLOMMOR  .. denna var ju bara så häftig .. KNÖLKALLA .. med en vidrig lukt som lockade till sig  djur av olika slag .. som blev dess näring .. STOR är den  .. KOLLA på ATTENBURG  .. en TV-BILD ..
Jätteknölkallan  .. hittade en bild från WIKIPEDIA ..  så vacker .. men vilken lukt .. fy ..enligt tv-programmet och att läsa på denna sida som jag hittade denna bilden ..

I går var det datastopp  .. NÅT fel på linjen .. så att säga .. KOM inte ut på internet på nästan hela dagen  .. så jag virkade lite KATTMÖSS  .. JUST i går blev det bara BLÅ med olika ränder .. DET blev 5 till  efter dessa  .. men alla dessa är inte virkade i går .. NÅGRA förut i veckan .. men antalet blev desamma ändå .. ALLTSÅ   10 stycken blev det  ..  + att det blev lite korsord lösta .. så dagen den gick .. TITTADE på tv-en under tiden  ..

JA vad mera .. tvåttade en maskin tvätt i går.. för med kylan behövde jag en av juprarna med polo  .. den var smutsig.. Men nu har jag den på mig .. så skönt  ..

NU säger jag  HEJ SVEJS  för i dag  .. MÅ SÅ GOTT
 




1 kommentar:

  1. Attenbourghs program missar jag sällan, om det inte är repriser. De som går nu har jag sett så då tittar jag på annat eller ingenting.

    Snö här så de står härliga till

    Det var egentligen inte här jag skulle skriva men sidan försvann och sedan rullade den bara så det fick bli här

    Kram

    SvaraRadera