onsdag 30 januari 2013

Stadstur

Blev det i går

Men den var inte skön .. blåste .. Men hade ett ärende  .. DÅ känns det skönt att det bara tar några minuter ner till centrum .. skönt att bo mitt i stan .. för det gör jag nästan ..

Så det blev lite arbetskort i går.. ARBETE på stan

PÅ öster var det trädbeskärning .. 

Det låg en del ris på marken ..












Så fortsatte jag ner på väster.. eller till centrum .. där var det nån slamsugning ..  som tudligen strulade lite .. för det slogs och det bankades på denna grova slang.. jag gjorde mitt ärende på Clas Ohlsons  så på vägen åter tog jag detta kort ..





SEDAN travade jag vidare  i blåsten .. kom till Stadsbron .. kollade på änderna och sothönsen .. tror jag de andra fåglarna är.. 


                                                            
                                  
 DÄR vid den lilla holmen mitt i ån .. är det alltid fåglar ..
OCH några som sätter  
små plakat lite då och då ..

 Men vad det stog på detta vet jag inte ..


Jag gick hem och värmde mig med lite lunch och en fika efter det 



DET var detta i går .. ska ta det lungt i dag .. har ingen lust med  något efter gårdagens trista besked  .. Så kan det bli .. och så kommer det att bli .. fölk dör .. men man vill inte att det ska ske.. speciellt inte vid denna tidiga ålder ..

HEJ SVEJS go vänner ..









                                                                                                  

2 kommentarer:

  1. Jag bor visserligen i stan, men är ändå inte "nere på stan" så särskilt ofta. Så det är himla trevligt att se dina bilder om vad som händer och sker.
    Har du aldrig tänkt på att gå med i Nyköpingsgruppen på Facebook förresten? Skulle tro att de skulle uppskatta dina bilder lika mycket som jag. Är visserligen inte själv aktiv där längre, men jag läser lite då och då, och de efterfrågar bl a lite nyare bilder från Nyköping. Vore kul att se ett eller annat av dina alster där också. Kram/Anki

    SvaraRadera
  2. JAg är med där.. tror jag .. jag hade en av mina bilder i deras vinjett förra våren .. MÅ SÅ GOTT

    SvaraRadera